Download dit artikel als PDF 21 februari 2017

VIL Academie officieel geaccrediteerd

De Van Iersel Luchtman Academie is onlangs officieel geaccrediteerd door de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). De controle werd uitgevoerd door keuringsorganisatie Cedeo. Onze Academie scoort op alle onderdelen 1, ofwel het hoogst haalbare op de beoordelingstabel Audit Accountants. Een mooi resultaat voor ons, maar ook voor accountants. Zij krijgen namelijk voor het volgen van deze cursussen PE-uren toegekend.

Elk jaar organiseren wij vanuit de VIL Academie cursussen voor financiële professionals. Onze academie richt zich dus niet enkel op accountants. Cursisten worden onder andere op de gebieden financieel recht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht volledig up to date gebracht. Elke cursus staat weer in het teken van een ander onderwerp. Zo komen ook bijvoorbeeld Arbeidsrecht, Datalekken en Mergers & Acquisitions aan bod. De cursussen die voor 2017 staan gepland kunt u via deze link vinden. Bij deze nodigen wij u van harte uit om u aan te melden. Naast informatief is het tevens uiterst leerzaam om met vakgenoten in contact te komen en van gedachten te wisselen.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Frank Smetsers (f.smetsers@vil.nl) of Arnoud van Campen (a.campen@vil.nl) die de cursussen coördineren. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 088 - 90 80 800.