La Trappe / Tilburg

Ons M&A team maakt graag nader kennis met haar relaties. Deals sluit je namelijk niet alleen, daar heb je elkaar hard voor nodig. Daarom nodigen wij je graag uit voor een informeel bezoek aan de brouwerij van La Trappe in Tilburg. Naast dat we elkaar beter leren kennen, brengen we gezamen-lijk een bezoek aan de brouwerij en proosten we op elkaars gezondheid.

La Trappe
De abdij en brouwerij kennen een rijke historie en worden gekenmerkt door een grote schoonheid. Dat kunnen we vertellen, maar moet je eigenlijk zelf ervaren. Gedurende de rondleiding door de brouwerij, gaan we in drie kwartier langs alle facetten van het productieproces en langs alle karakteristieke gebouwen op het terrein van de brouwerij. We krijgen een korte film te zien over het kloosterleven en de historie van de brouwerij en als afsluiting proeven we indien gewenst van de heerlijke trappistenbieren.

Programma

  • 15:00 - Ontvangst
  • 15:30 - VIL welkomstwoord
  • 16:00 - Excursie brouwerij
  • 17:30 - Borrel
  • 18:30 - Laatste ronde


Locatie & Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op de Bierbrouwerij de Koningshoeven - La Trappe Trappist, aan de Eindhovenseweg 3 te Berkel-Enschot. Aanmelden kan tot 20 juni 2019 middels een e-mail naar aanmelding@vil.nl. Mocht je een collega mee willen nemen, dan is die tevens van harte welkom.