Gaming

gamingteam-portret-2020.png

LEDEN BRANCHETEAM GAMING

Als speler in de gaming industrie staat u voor grote uitdagingen. Want terwijl de branche (inter)nationaal blijft groeien, geldt dat ook voor de concurrentie. En als u deze wilt verslaan, kunt u niets aan het toeval overlaten. Van ontwerp tot distributie, alles moet kloppen. Zeker op juridisch vlak. Want naast de spelregels van een game, zijn de juridische spelregels minstens zo belangrijk. Gelukkig beheersen wij alle spelregels.

Gespecialiseerd team
Van Iersel Luchtman is de enige juridische dienstverlener met een in gaming gespecialiseerd team dat u adviseert op alle gebieden waarmee u te maken krijgt. Zo helpen wij u een sterke ondernemingsstructuur op te zetten en uw arbeidscontracten af te stemmen op uw behoeften. We zorgen er tevens voor dat u met uw partners sluitende afspraken vastlegt zodat uw know-how en intellectuele eigendom beschermd zijn. En wij zetten de afspraken op papier over waar en tegen welke prijs uw product wordt verkocht.

Passie voor games
Naast onze juridische know-how hebben wij een echte passie voor games. Zo weten wij alles van monetisation structuren, distributiekanalen en de verschuiving van fysiek naar digitaal. Het is dan ook niet zonder reden dat publishers, retailorganisaties, organisatoren van events  en developers van serious en entertainment games de weg naar ons brancheteam feilloos weten te vinden.

dga-logo.jpg

Samenwerking Dutch Games Association (DGA)
Onze expertise is bekrachtigd middels een exclusief legal partnership met de Dutch Games Association. Zoals u weet is de DGA de brancheorganisatie voor de Nederlandse gaming industrie. Ze heeft als doel om Nederlandse gameontwikkelaars met elkaar te verbinden en te helpen op zowel nationaal als internationaal niveau. Samen met de DGA brengen wij u dan ook graag naar een hoger level.