Download dit artikel als PDF 15 februari 2017

60 jaar Van Iersel Luchtman Advocaten

Van Iersel Luchtman Advocaten is dit jaar 60 geworden. En daar zijn we trots op. Al 60 jaar bedienen we mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Met specialisten op maar liefst zeven disciplines en expertise in vijf verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer. Dit waren we in 1957, dit zijn we anno 2017 en dit zullen we in de toekomst ook blijven.

Van Iersel Luchtman
In 1957 legt Michèl Hennekam de basis door in Rijen een eigen kantoor te beginnen. Na drie jaar draagt hij zijn praktijk over aan Wil Noldus, die al snel versterking krijgt van Theo Ruijgrok. Samen beklinken de heren hun samenwerking door de maatschap Noldus & Ruijgrok op te richten. Het kantoor groeit en in 1973 zijn er negen advocaten werkzaam, onder wie de huidige naamdragers Herman van Iersel en Leo Luchtman. In 1978 treedt Noldus uit de maatschap. Vanwege de eerdere toetreding van de heren Van Iersel en Luchtman wijzigt de naam in ‘Ruijgrok, Van Iersel en Luchtman’. In de loop van 1997 treedt Ruijgrok uit de maatschap waardoor vanaf 1998 de huidige naam, ‘Van Iersel Luchtman’, wordt gehanteerd. Ondanks dat de heren Van Iersel en Luchtman na verloop van tijd hun functie als advocaat neerleggen, blijft hun naam voor kantoor behouden. Geïnspireerd door het online tijdperk, hanteren we tegenwoordig vaak de afkorting VIL.

VIL
Inmiddels telt ons kantoor 70 medewerkers, waaronder 40 advocaten. Hierdoor behoren wij tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. We opereren vanuit ’s-Hertogenbosch en Breda, maar staan cliënten bij door heel Nederland. Op internationaal gebied zijn we onderdeel van IUROPE. Hierdoor behartigen we ook uw belangen in het buitenland. Onze advocaten beheersen alle rechtsgebieden waar een ondernemer mee te maken kan krijgen. Daarnaast zijn we actief in verschillende branches zoals de Afval & Recycling, Retail, Zorg en Food. Daardoor weten we precies wat er binnen een bepaalde sector leeft. En dat is belangrijk. Want een goede advocaat is niet alleen het beste op zijn vakgebied, maar weet ook wat u dagelijks bezig houdt.


Wilt u meer weten over ons kantoor, dan kunt u contact opnemen met Boudewijn Cremers. Boudewijn is voorzitter van het Dagelijks Bestuur.

Deze blog bevat algemene informatie en is met veel aandacht en zorgvuldigheid geschreven. Juridisch advies is echter altijd maatwerk. Wint u dus in een voorkomend geval altijd deskundig juridisch advies in. (Lees onze disclaimer).