Download dit artikel als PDF 18 mei 2016

Zorgen om insolventie? VIL staat u bij!

Het waarborgfonds voor de zorgsector (WFZ) heeft aangegeven dat steeds meer zorgaanbieders moeite hebben om aan hun betalingsverplichtingen te voldoen. De snelheid waarmee veranderingen in de zorgsector worden doorgevoerd zou de belangrijkste oorzaak zijn: veel instellingen hebben bijvoorbeeld moeite om op tijd en juist te facturen. Wij zien het ook in onze dagelijkse praktijk: veel instellingen hebben moeite om het hoofd boven water te houden.

Met een specialistisch team van advocaten adviseert VIL zorgaanbieders in financieel moeilijke tijden, maar daarnaast ook zorgaanbieders die nu juist kansen zien. Bij VIL werken naast zorgspecialisten ook insolventieadvocaten die regelmatig optreden als curator. Als geen ander kennen zij het klappen van de zweep waar het om (dreigende) insolventies gaat.

Wilt u met ons brainstormen over wat we voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met Bart Louwerier. Bart maakt zowel deel uit van de sectie Insolventie & Herstructurering, als van ons brancheteam Zorg.

Deze blog bevat algemene informatie en is met veel aandacht en zorgvuldigheid geschreven. Juridisch advies is echter altijd maatwerk. Wint u dus in een voorkomend geval altijd deskundig juridisch advies in. (Lees onze disclaimer).