Webinar prijsstijgingen in de bouw

Graag houden wij u op de hoogte van de actualiteiten omtrent Bouw & Huisvesting door relevante wet- en regelgeving bij u onder de aandacht te brengen. Dit doen we door middel van onze nieuwsbrief Bouw & Huisvesting, maar ook via webinars. Sluit u aan?

Het kan niemand zijn ontgaan: de materiaalprijzen in de bouwbranche rijzen de pan uit en vrijwel iedereen ziet zich hiermee geconfronteerd: opdrachtgevers, aannemers en leveranciers. Het is wachten op de eerste uitspraken van de rechtbank hoe het risico moet worden verdeeld. Tijdens dit webinar bespreken we de regels omtrent prijsstijgingen en behandelen we relevante jurisprudentie.

> Dinsdag 21 juni – 09:00 / 10:00 | Prijsstijgingen in de bouw
Rob van Seumeren & Roy van Helvoirt

Aanmelden
Deelname aan dit webinar is gratis. Mocht u een collega of een relatie hebben voor wie deze online bijeenkomst ook interessant is, dan is hij/zij tevens van harte uitgenodigd. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelding@vil.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een Teams-link. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roy van Helvoirt (r.helvoirt@vil.nl) op telefoonnummer 088 – 90 80 846.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief