Roy van Helvoirt

> r.helvoirt@vil.nl - 088-90 80 846
Roy van Helvoirt is advocaat sinds 2015 en vanaf 2019 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de sectie Vastgoedrecht en voorzitter van het brancheteam Bouw & Huisvesting. Daarnaast is hij bestuurslid bij de Stichting Beheer Woonservice Boschweg en voorzitter van voetbalclub s.v. Avanti'31. 

Expertise: bouwrecht
Binnen het vastgoedrecht legt Roy zich hoofdzakelijk toe op het bouwrecht. Zo biedt hij advies en begeleiding bij het opstellen van aannemings-, intentie- en samenwerkingsovereenkomsten en heeft hij volop ervaring in het begeleiden van bouwprojecten. In andere zaken procedeert hij bij geschillen, bijvoorbeeld tussen aannemers en onderaannemers of opdrachtgevers. Hij verdedigt het belang van zijn cliënt zowel bij de rechter als bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw, waar nodig in goede samenwerking met zijn collega’s.

Volledig op de hoogte
Precies weten wat er speelt, dat vindt Roy belangrijk. Cliënten en collega’s beschrijven hem dan ook als professioneel, zorgvuldig en betrokken. Hij wil niet enkel alles weten over de diverse zaken waarin hij ondernemingen bijstaat, maar ook hoe zijn cliënt er zelf specifiek instaat. Alleen zo kun je iemand namelijk het beste vooruit helpen. Roy werkt nauw samen met zijn cliënten. Hij streeft ernaar om volledig op de hoogte te zijn van de feiten van een zaak, om zo een maximaal resultaat voor en met zijn cliënt te behalen.