Roy van Helvoirt

Roy van Helvoirt is advocaat sinds 2015 en vanaf 2019 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was hij werkzaam bij Boskamp & Willems Advocaten. Roy is lid van de sectie Vastgoed en maakt daarnaast deel uit van het brancheteam Bouw.

Roy heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn studie is hij onder andere actief geweest in diverse commissies en als bestuurder van de juridische faculteitsvereniging. In zijn vrije tijd is hij regelmatig op het voetbalveld te vinden. Als voetballer bij Avanti’31, maar ook als lid van het bestuur en jeugdvoorzitter van die club. In die hoedanigheden zet Roy zich dan ook op meerdere fronten maximaal in voor de vereniging.

Precies weten wat er speelt, dat vindt Roy uiterst belangrijk. Niet alleen omtrent de diverse zaken waarin hij ondernemingen bijstaat, maar ook hoe zijn cliënt er zelf specifiek instaat. Alleen op die manier kun je iemand namelijk het beste bedienen. Roy streeft er dan ook naar om volledig op de hoogte te zijn van de feiten van een zaak, om zo een maximaal resultaat met zijn cliënt te behalen.

Specialisaties

Branches