Zorgwebinars

Graag houden wij u op de hoogte van actualiteiten zoals nieuwe wetgeving en recente jurisprudentie binnen de zorg. Daarnaast brengen we ook graag relevante bestaande wet- en regelgeving (nogmaals) bij u onder de aandacht. Dit doen we door middel van korte webinars die door het jaar heen gegeven worden. Sluit u aan?

Recht voor de zorg
Onze online bijeenkomsten zijn bedoeld voor alle partijen die (zijdelings) met de zorg te maken hebben. We hebben de webinars bewust in de ochtend gepland, zodat het zo min mogelijk in gedrang komt met uw werkdag. De webinars worden verzorgd door de advocaten van ons brancheteam Zorg.

Zorgwebinars voorjaar 2021
Voor het eerste half jaar staan de volgende webinars op het programma:

  • Dinsdag 22 juni– 09:00 / 10:00 | Wtza
    Catelijne BachWouter van Loon
    Naar alle waarschijnlijkheid treedt op 1 januari 2022 de Wet toetreding zorgaanbieders in werking. Met de inwerkingtreding van de Wtza komt een groot deel van de Wet toelating zorginstellingen (Wtzi) te vervallen. Daarnaast brengt de Wtza nieuwe verplichtingen met zich mee voor bestaande én nieuwe zorgaanbieders, waaronder een meldplicht en aanvullende eisen ten aanzien van de bestuursstructuur en de toelatingsvergunning. In dit webinar bespreken wij al deze nieuwe verplichtingen voor bestaande en nieuwe zorgaanbieders.

Aanmelden
Deelname aan onze webinars is gratis. Mocht u een collega of een relatie hebben voor wie de bijeenkomsten ook interessant zijn, dan is deze tevens van harte uitgenodigd. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelding@vil.nl.

Webinar middels Microsoft Teams
Na aanmelding ontvangt u van ons een Teams-link.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wouter van Loon (w.loon@vil.nl) op telefoonnummer 088 – 90 80 959.