Wouter van Loon

Wouter van Loon is sinds 2013 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van secties Onderneming & Contracteren en Fusies & Overnames. Daarnaast is Wouter voorzitter van het brancheteam Zorg.

Wouter houdt zich bezig met advisering op het gebied van het ondernemingsrecht. De nadruk ligt daarbij op het adviseren van ondernemingen die actief zijn in de gezondheidszorg. Zo adviseert hij onder andere over de (juridische) positie van zorgaanbieders ten opzichte van zorgverzekeraars, gemeenten en zorgkantoren. Ook op het gebied van bedrijfsstructuren, samenwerkingsvormen, formele en materiële controles en allerhande vraagstukken op het gebied van wet- en regelgeving in de zorg is wouter bij uitstek uw adviseur.

In het bijzonder treedt Wouter ook op als zorgmakelaar voor (groepen van) zorgaanbieders, zoals apotheken. In die hoedanigheid vertegenwoordigt en onderhandelt hij met zorgverzekeraars, gemeenten of zorgkantoren over de inhoud van contracten. Naast het adviseren van zorgaanbieders begeleidt Wouter ook overnames en participaties voor allerlei soorten ondernemingen.

Wouter is gericht op positiviteit en een goede samenwerking tussen alle partijen. Zowel tijdens een zakelijke deal als tijdens de (team)sporten die hij beoefent. Een harde discussie schuwt hij niet, maar altijd met het doel om tot een goed eindresultaat te komen.