Jolijn Geven

> j.geven@vil.nl - 088-90 80 940 
Jolijn Geven is sinds 2017 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de secties Ondernemingsrecht & Contracteren en Fusies & Overnames. Daarnaast is Jolijn voorzitter van het brancheteam Zorg en is zij lid van de Raad van Commissarissen van De Gezinsmanager.

Affiniteit met de zorg
Tijdens haar studie Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University volgde Jolijn een aanvullend Topklasprogramma. Daarnaast was zij actief in de studievereniging en werkte ze 2,5 jaar als student-assistent op de universiteit. De wisselwerking tussen het recht, management en de economie heeft Jolijn altijd al aangetrokken, waardoor zij zich als een vis in het water voelt in de secties waarin zij werkzaam is. Met veel passie staat ze cliënten bij in uiteenlopende ondernemersrechtelijke vraagstukken. Verder heeft ze een grote affiniteit met de zorg. Haar respect voor de mensen die hier werkzaam zijn, uit zich in haar deelname aan het brancheteam Zorg.

Als een spin in het web
Collega’s en cliënten beschrijven Jolijn als een betrokken advocaat, die excelleert in teamverband. Die waar nodig als een spin in het web de lijntjes uitzet naar diverse specialisten. Naast een sterke samenwerking gaat ze voor elke uitdaging en natuurlijk voor de winst. Samen het onderste uit de kan halen. Niet alleen met collega’s, maar uiteraard vooral met haar cliënten. Want alleen dan kan het beste resultaat voor u worden bereikt. En dat is waar het voor haar uiteindelijk allemaal om draait.