Jolijn Geven

Jolijn Geven is sinds 2017 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de secties Onderneming & Contracteren en Fusies & Overnames. Daarnaast maakt Jolijn deel uit van het brancheteam Zorg.

Jolijn heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan Tilburg University. Tijdens haar studie volgde zij een aanvullend Topklasprogramma. Daarnaast was zij actief in verschillende commissies van de studievereniging en heeft zij gedurende 2,5 jaar als student-assistent op de universiteit gewerkt.

De wisselwerking tussen het recht, management en de economie heeft Jolijn altijd al aangetrokken, waardoor zij zich als een vis in het water voelt in de secties waarin zij werkzaam is. Verder heeft ze een grote affiniteit met de zorg. Haar respect voor de mensen die hier werkzaam in zijn, uit zich in haar deelname aan het VIL brancheteam Zorg.

Jolijn excelleert in teamverband waarin ze indien nodig als een spin in het web de lijntjes uitzet naar diverse specialisten. Naast een sterke samenwerking gaat ze voor elke uitdaging en natuurlijk voor de winst. Omdat Jolijn twintig jaar lang op een hoog niveau heeft gedanst, weet ze als geen ander hoe prettig het is om met een team ergens voor te gaan en alles op alles te zetten. Samen het onderste uit de kan halen. Niet alleen met collega’s, maar uiteraard vooral met haar cliënten. Want alleen dan kan het beste resultaat voor u worden bereikt. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait.