Arbeidsrechtwebinars

Graag houden wij u op de hoogte van de actualiteiten omtrent het arbeidsrecht. Daarnaast brengen we ook graag relevante wet- en regelgeving (nogmaals) bij u onder de aandacht. Dit doen we door middel van korte webinars die gegeven worden. Sluit u aan?

Onze online bijeenkomsten worden verzorgd door onze arbeidsrechtadvocaten en zijn bedoeld voor alle partijen die (zijdelings) met het arbeidsrecht te maken hebben. We hebben de webinars bewust in de ochtend gepland, zodat het bijwonen daarvan zo min mogelijk in gedrang komt met uw werkdag.

 • Dinsdag 9 mei – 09:00/ 10:00 uur | Juridische aspecten van kosten, Werkkostenregeling (WKR) en de 30%-regeling door Wouter van Heyningen (loonbelasting specialist bij ESJ) en René Otto (arbeidsrechtadvocaat)
  Hoe zit het juridisch met het (verplicht) betalen van kosten en het doorbetalen ervan?
  De regels binnen de WKR: wat mag wel, wat mag niet fiscaal aantrekkelijk worden vergoed en tot welke maxima?
  De 30%-regeling in vogelvlucht?
  Veranderingen in 2023
 • Dinsdag 23 mei – 09:00/ 10:00 | Actualiteiten arbeidsrecht - door Jaap Broekman
  Tijdens dit webinar worden de belangrijkste ontwikkelingen in jurisprudentie en wetgeving besproken. Zo heb je snel een overzicht van alle recente ontwikkelingen
 • Dinsdag 6 juni – 09:00/ 10:00 | Ongewenst gedrag op de werkvloer – door Arvid Munsters
  Ongewenst gedrag op de werkvloer staat al enige tijd in het middelpunt van de belangstelling. Maar welke arbeidsrechtelijke kaders gelden er?En wat moet een werkgever die te maken krijgt met een melding van (vermeend) ongewenst gedrag precies doen? Aan de hand van het juridisch kader en recente rechtspraak krijgt u handvatten voor de praktijk.

In het najaar van 2023 worden er weer webinars gegeven. Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan een mail naar aanmelding@vil.nl en wij zorgen dat je de uitnodiging(en) ontvangt.

Aanmelden
Deelname aan onze webinars is gratis. Mocht u een collega of een relatie hebben voor wie de bijeenkomsten ook interessant zijn, dan is deze tevens van harte uitgenodigd. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelding@vil.nl. Na aanmelding ontvangt u een dag voor het webinar van ons een Teams-link.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arvid Munsters (a.munsters@vil.nl) op telefoonnummer 088 – 90 80 862.