Arvid Munsters

Arvid Munsters is sinds 2017 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was hij werkzaam bij Het Wetshuys advocaten en mediators. Arvid is lid van de secties Arbeid & Medezeggenschap en Insolventie & Herstructurering.

In 2016 heeft Arvid zijn masteropleiding Privaatrecht afgerond aan de Universiteit Utrecht. Gedurende zijn bachelor rondde hij tevens het honoursprogramma (het Utrecht Law College) met succes af en maakte hij deel uit van verschillende commissies. Gezien zijn brede interesse in het recht, volgde hij een grote verscheidenheid aan vakken. Zowel civielrechtelijk als strafrechtelijk. Na zijn studie heeft Arvid stage gelopen bij zowel grote als kleine advocatenkantoren. Op deze manier kwam hij in aanraking met de diversiteit van het recht en de advocatuur.

Bij Van Iersel Luchtman houdt Arvid zich bezig met het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zijn bijzondere interesse gaat daarbij uit naar het ontslagrecht. Omdat de emoties hierbij vaak hoog oplopen, vindt hij het van groot belang dat het menselijke aspect niet uit het oog wordt verloren. 

In het verleden heeft Arvid op nationaal en op internationaal niveau gezwommen. Zo zat hij in de nationale jeugdselectie en werd hij zelfs meermaals Nederlands kampioen. In 2007 nam hij deel aan het Europees Jeugd Olympisch Festival te Belgrado.