Arvid Munsters

> a.munsters@vil.nl - 088-90 80 862
Arvid Munsters is sinds 2017 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Sinds de start van zijn carrière heeft Arvid zich volledig toegelegd op het arbeidsrecht. Hij is lid van de sectie Arbeidsrecht & Medezeggenschap en maakt daarnaast deel uit van het brancheteam Zorg en het brancheteam Sport.

Expert in arbeidsrecht
Arvid staat in het kader van het arbeidsrecht werkgevers bij met advies en ondersteuning, al dan niet in conflictsituaties. Hij beheerst alle facetten van het arbeidsrecht en heeft een bijzondere interesse in het individueel- en collectief ontslagrecht en in het medezeggenschapsrecht. Arvid kent het klappen van de zweep. Zo heeft hij in 2022 de postacademische specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht met succes afgerond. Daarnaast is Arvid lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Sportrecht
Naast het arbeidsrecht heeft Arvid ervaring in het sportrecht. Zijn liefde voor het sportrecht komt voort uit het feit dat hij jarenlang zelf op nationaal en internationaal niveau heeft gezwommen. Het mes snijdt daardoor aan twee kanten. Arvid weet wat er in de branche speelt en heeft daarnaast begrip voor de emotie die bij sport komt kijken.

Doelgericht te werk gaan
In het arbeidsrecht spelen verschillende belangen en (bedrijfseconomische) vraagstukken. Cliënten waarderen het dat Arvid hierbij snel duidelijkheid schept. Hij wordt door menig ondernemer beschouwd als vaste sparringpartner. Als vaste vertrouwenspersoon die dóórvraagt en gericht naar werkbare oplossingen zoekt. Zodat zijn cliënten inzicht krijgen in de situatie en hun mogelijkheden. Hij staat diverse ondernemingen bij, van kleine bedrijven tot (middel)grote organisaties. Zijn doel is altijd: een praktische oplossing vinden die werkt voor zijn cliënt. Dit vraagt om inlevings- en relativeringsvermogen. Arvid gaat doelgericht te werk. Hij behartigt steeds uw belangen, altijd in goed overleg.