Laurens Huisman

> l.huisman@vil.nl - 088-90 80 847
Laurens Huisman is sinds 2010 advocaat en vanaf 2022 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de sectie Fusies & Overnames. Hiervoor werkte hij onder andere bij Banning Advocaten en Law&Pepper Advocaten.

 

Fusies en overnames
Laurens expertise ligt op het gebied van bedrijfsovernames.

Hij heeft ruime ervaring met de begeleiding van fusies & overnames, management buy-outs en buy-ins, joint ventures en herstructureringen. Laurens treedt op voor zowel verkopers als kopers. Met het beoogde eindresultaat in het achterhoofd, vindt hij een oplossing die het best past en werkt voor zijn cliënt.

Hij werkt daarbij graag samen met accountants, fiscalisten en corporate finance advisors. Laurens werkte voor grote kantoren én was een jaar zelfstandig advocaat-ondernemer. Hij was daarin succesvol en bouwde een groot netwerk op, maar leerde ook dat hij tot het beste resultaat komt als hij onderdeel uitmaakt van een team. Als hij kan sparren met andere specialisten, met advocaten uit diverse secties. Alleen dan kom je tot het beste advies voor de ondernemer, voor U.   

Uw ‘trusted advisor’
Laurens wil een trusted advisor voor u zijn, een sparring partner. Is hij niet de aangewezen persoon voor de zaak, dan is het contact met een specialist binnen het team of zijn netwerk snel gelegd.

Specialisaties