Mark Geurts

> m.geurts@vil.nl - 088-90 80 836
Mark Geurts is sinds 2006 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Ondernemingsrecht & Contracteren, Aansprakelijkheidsrecht & Procespraktijk en Arbeidsrecht & Medezeggenschap. Daarnaast maakt Mark deel uit van het brancheteam Sport en is hij arbiter bij de Commissie van Beroep van de KNVB.

Van eerste advies tot procedure
Mark houdt zich hoofdzakelijk bezig met het adviseren en procederen over diverse civielrechtelijke kwesties. Van een eerste advies tot tactische onderhandelingen en eventueel het procederen over geschillen. Als specialist in het aansprakelijkheidsrecht heeft Mark jarenlange ervaring met advisering en procedures rondom allerlei aansprakelijkheidskwesties waaronder de interne en externe aansprakelijkheid van een bestuurder (zowel buiten als bij een faillissement). Ook heeft hij volop kennis van het commercieel contractenrecht en wordt hij vaak ingeschakeld om commerciële contracten op te stellen en te beoordelen. Maar ook het arbeidsrecht wordt door hem in de volle breedte beheerst. Hij begeleidt werkgevers onder andere bij reorganisaties en andere ontslagtrajecten en adviseert hen over allerlei arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Pragmatisch en vindingrijk
Mark wordt beschreven als een vindingrijke, pragmatische en oplossingsgerichte advocaat. Cliënten waarderen zijn open en eerlijke karakter. Hij legt duidelijk uit waar het op staat. Hoe liggen de feiten? Hoe ziet een eventuele procedure eruit? Wat zijn de kansen? Hij schetst alle opties en geeft helder aan welke aanpak hij hierbij adviseert. Zijn advies is concreet en geeft een duidelijk beeld van de juridische (on)mogelijkheden. Met Mark aan uw zijde komt u dus nooit voor verrassingen te staan.