Mark Geurts

Mark Geurts is sinds 2006 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Onderneming & Contracteren, Aansprakelijkheid & Procespraktijk en Arbeid & Medezeggenschap.

Mark is pragmatisch en oplossingsgericht. Hij zal u snel en duidelijk uitleggen waar het op neerkomt. Zijn inlevingsvermogen en open, eerlijke karakter, stellen hem in staat u volmondig en zonder enige schroom bij te staan. Indien het tot een procedure komt dan zal Mark u met alle plezier bijstaan en ook alles uit de kast halen. Hoofdzakelijk houdt hij zich bezig met het adviseren en procederen over allerlei civielrechtelijke kwesties. Mark is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht en het commercieel contractenrecht. Maar ook het arbeidsrecht wordt door hem in de volle breedte beheerst.

Mark is zeer sportief. Zo volleybalt en tennist hij regelmatig en zit hij vaak op de racefiets. De sport en de advocatuur komen bij elkaar in zijn functie als arbiter bij de Commissie van Beroep van de KNVB. Hij weet wat een topsporter drijft, maar kent ook de regels waar eenieder zich aan moet houden.