Elnaz Fotowatkasb

Elnaz Fotowatkasb is sinds 2016 advocaat en vanaf 2019 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was zij werkzaam bij Holla Advocaten. Elnaz is lid van de sectie Vastgoed en maakt daarnaast deel uit van het brancheteam Huisvesting.

Elnaz heeft haar bachelor en master Nederlands recht afgerond aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages gelopen bij middelgrote kantoren en diverse bestuursfuncties vervuld. Elnaz heeft zich gespecialiseerd in het (algemene) vastgoedrecht, met een focus op huurrecht. Zo staat ze diverse woning- en zorgcorporaties, vastgoedbeleggers en uitzendorganisaties bij. In het bijzonder heeft zij zich gespecialiseerd in de huisvesting van arbeidsmigranten en alle juridische vraagstukken die daarbij komen kijken.

Binnen de sectie vastgoed is Elnaz hoofdzakelijk werkzaam op het gebied van het civiele vastgoed, in het bijzonder het huurrecht. Zij voert een gecombineerde advies- en procespraktijk, waarbij ze zowel particulieren als bedrijven bijstaat.

Elnaz is een toegewijde advocaat die een persoonlijke benadering van haar cliënten hoog in het vaandel heeft staan. Zij vindt het belangrijk goed op de hoogte te zijn van hetgeen binnen de organisatie van haar cliënten speelt. Daarbij is ze open en helder in haar communicatie en wordt ze door cliënten veelal beschreven als betrokken, toegankelijk en recht-door-zee. Hoewel Elnaz in haar vrije tijd graag verre reizen maakt, is zij toch het liefst in Spanje te vinden waar ze optimaal kan genieten van een koel glas sangria en heerlijke tapas.

Specialisaties

Branches