Annekee Groenewoud

> a.groenewoud@vil.nl - 088-90 80 937
Annekee Groenewoud is advocaat sinds 1988 en vanaf 2003 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de secties Vastgoedrecht en Omgevingsrecht & Milieurecht.

Ruime ervaring in het vastgoedrecht
Annekee is specialist in het adviseren, contracteren en procederen op het gebied van vastgoedrecht. Ze adviseert ondernemingen, overheden en non-profitorganisaties. Ze begeleidt hen bijvoorbeeld bij aan- en verkoop, (ver)huur, ontwikkeling en beheer van vastgoed en procedeert ook voor hen, bijvoorbeeld over huurbeëindiging of huurprijsvaststelling, gebreken, non-conformiteit, verjaring en erfdienstbaarheden. Ook is ze werkzaam op het gebied van het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieu). Of het nu gaat om de begeleiding bij omgevingsvergunningen, advies over bestemmingsplannen, handhavingsacties (dwangsom, bestuursdwang) of het procederen daarover bij de bestuursrechter, bij Annekee en haar team bent u aan het goede adres.

Geschillen tussen partijen slechten
Cliënten omschrijven Annekee als iemand die weet wat zij wil. En belangrijker; weet waar zij het over heeft. Tot in detail verdiept zij zich in haar zaken. Op zoek naar een opening. Een opening die een zaak kan maken of breken. Waarbij een centimeter meer of minder voldoende kan zijn. Gebrand als zij is om geschillen tussen partijen te slechten, gaat zij geen discussie en geen conflict uit de weg. Desnoods hard tegen hard en, als het nodig is, tot het bittere einde.