Annekee Groenewoud

> a.groenewoud@vil.nl - 088-90 80 937
Annekee Groenewoud is advocaat sinds 1988 en vanaf 2003 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de secties Vastgoedrecht en Omgevingsrecht & Milieurecht.

Ruime ervaring in het vastgoedrecht
Annekee is specialist in het adviseren, contracteren en procederen op het gebied van vastgoedrecht. Ze adviseert aannemers, ontwikkelaars, retailers, overheden en andere bedrijven en instellingen. Zo begeleidt ze onder andere retailers bij het beheer van hun vastgoedportefeuille, of ze procedeert voor hen, bijvoorbeeld over huurbeëindiging of huurprijsvaststelling. Door haar ruime ervaring in het vastgoedrecht, huurrecht en ruimtelijk bestuursrecht, helpt ze ondernemers ook hun weg te vinden in de complexe regelgeving voor ruimtelijke ordening. Of het nu gaat om het aanvragen van vergunningen, het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures, problemen rondom handhaving (dwangsom, bestuursdwang) of milieurechtelijke kwesties. Samen met haar team gaat zij altijd voor het maximaal haalbare resultaat.

Geschillen tussen partijen slechten
Cliënten omschrijven Annekee als een gedreven en (vlijm)scherpe jurist die gaat voor de winst. Als ze eenmaal bijt, laat ze niet meer los. Ze is analytisch en doelgericht. Tot in detail verdiept zij zich in onroerende zaken, op zoek naar een opening. Een opening die een zaak kan maken, waarbij een centimeter meer of minder voldoende kan zijn. Gepassioneerd als zij is om geschillen tussen partijen te slechten gaat zij geen discussie en geen conflict uit de weg. Annekee stelt alles in het werk om het gelijk aan de kant van de cliënt te krijgen.