Angela van Buuren-Evers

> a.vanbuuren-evers@vil.nl - 088-90 80 526 
Angela van Buuren-Evers is vanaf 2011 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Ze is lid van de secties Aansprakelijkheid & Procespraktijk en Onderneming & Contracteren. Daarnaast maakt Angela deel uit van het brancheteam Finance.

Ondernemingsrecht en Aansprakelijkheidsrecht
Op het terrein van ondernemingsrecht houdt Angela zich hoofdzakelijk bezig met het adviseren en procederen over allerlei civielrechtelijke aangelegenheden. Zo behandelt zij zaken op het gebied van verbintenissen-, goederen- en contractenrecht. Zij staat ondernemers en ondernemingen bij en procedeert indien nodig voor hen over allerlei civielrechtelijke en aansprakelijkheidskwesties, waaronder bestuurdersaansprakelijkheid en aandeelhoudersgeschillen. Ook heeft ze diverse overnames begeleid. In 2016 heeft zij met succes de postacademische specialisatieopleiding Vennootschaps- & Ondernemingsrecht aan de Grotius Academie doorlopen. Naast advocaat is ze (mede)auteur van het online tijdschrift VAST (Verzekeringsrecht, Aansprakelijkheid, Schade en Toezicht). 

Tot de kern van de zaak
Angela wordt door cliënten beschreven als een bevlogen, betrokken en gepassioneerd advocaat. Een teamspeler, die geen centimeter wijkt als het gaat om het behartigen van uw belangen. En als dat in een dialoog niet lukt, maakt zij in de rechtbank het verschil. Daarnaast is Angela bijzonder zorgvuldig en werkt ze doelgericht aan het succes van uw onderneming. Altijd in nauwe samenwerking met de cliënt en in goed overleg met haar collega’s. Want alleen zo kan zij doordringen tot de kern van de zaak.