Angela van Buuren-Evers

Angela van Buuren-Evers is advocaat sinds 2010 en vanaf 2011 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was zij werkzaam bij Marxman Advocaten. Angela is lid van de secties Aansprakelijkheid & Procespraktijk, Insolventie & Herstructurering en Onderneming & Contracteren.

Diegene die zich laat inpakken door de vriendelijke en goedlachse Angela is verloren. Bevlogen, betrokken en gepassioneerd als zij is, zal zij geen centimeter wijken als uw belangen in het geding dreigen te geraken. En als dat in een dialoog niet lukt, maakt zij waar nodig in de rechtbank het verschil tussen recht en onrecht. De wereld is gelukkig niet altijd zo zwart wit, maar het zegt alles over haar rechtvaardigheidsgevoel. Los daarvan is Angela bijzonder consciëntieus en werkt ze vol overgave aan het succes van uw onderneming. Om echter ook op proactieve wijze een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van haar cliënten, stelt zij dat de samenwerking wel van twee kanten moet komen. Want alleen dan kan zij doordringen tot de kern van uw zaak.

Op het terrein van ondernemingsrecht houdt Angela zich hoofdzakelijk bezig met het adviseren en procederen over allerlei civielrechtelijke aangelegenheden. Zo behandelt zij zaken op het gebied van het verbintenissen-, goederen- en contractenrecht. Zij staat ondernemers en ondernemingen bij en procedeert voor hen - indien nodig - over allerlei faillissementsrechtelijke kwesties, onder andere ter voorkoming of juist bij de aanvraag van een faillissement. Daarnaast staat Angela ondernemers aan de andere kant van het speelveld bij, zoals bestuurders in verband met aansprakelijkheidskwesties.

Angela begeleidt ook diverse overnames en is voorzitter van de sectie Onderneming & Vennootschap. Verder maakt zij deel uit van de sectie Aansprakelijkheid & Procespraktijk.

Naast advocaat is ze auteur Ondernemingsrecht bij Wolters Kluwer Nederland B.V.